Διαδικτυακό 5ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ CLINICAL COMBO Εκπαίδευσης ADOS-2 και ADI-R ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ στο επίπεδο Κλινικής Αξιοπιστίας- Clinical Reliability

  • Date 26 Ιανουαρίου, 2022
  • Location Αθήνα

Διαδικτυακό 5ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ CLINICAL COMBO   Εκπαίδευσης ADOS-2  και ADI-R ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ στο επίπεδο  Κλινικής Αξιοπιστίας- Clinical Reliability

26/01/2022 μέχρι και 30/01/2022

ADOS-2 Administration & Coding Course

Η ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ “ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ” διοργανώνει CLINICAL COMBO  ADOS-2  & ADI-R

Διαδικτυακό 5ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ CLINICAL COMBO   Εκπαίδευσης ADOS-2  και ADI-R ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ στο επίπεδο  Κλινικής Αξιοπιστίας- Clinical Reliability με την  Dr Carol Stott Chartered Psychologist (CPsychol), Chartered Scientist (CSci), and a member of the British Psychological Society.

26/01/2022 μέχρι και 30/01/2022*

Το 5ήμερο σεμινάριο ενδείκνυται για τους επιστήμονες που ασχολούνται με τον αυτισμό.

Με το πέρας της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης των εργασιών του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να χορηγούν (διαχειρίζονται) και να κωδικοποιούν τόσο το ADOS-2  , όσο και το Autism Diagnostic Interview-Revised (ADI-R) στο επίπεδο Κλινικής Αξιοπιστίας-Clinical Reliability. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ενεργά κλινικοί πάροχοι υγείας ή μέλη ερευνητικής ομάδας, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, παιδίατροι, λογοθεραπευτές κ.λ.π.

Περιγραφή

• Η εκπαίδευση περιλαμβάνει 5 ημέρες διαδικτυακών μαθημάτων που δίνουν την ευκαιρία στους εκπαιδευόμενους να ασκηθούν στη χορήγηση/διαχείριση και βαθμολόγηση/ κωδικοποίηση του ADOS-2 και του ADI-R .

• Επιπλέον των μαθημάτων του 5ημέρου, οι εκπαιδευόμενοι υποχρεούνται να ολοκληρώσουν πρακτικές εργασίες κατά την διάρκεια της 5ήμερης εκπαίδευσης.

• Στους εκπαιδευόμενους  θα δοθεί πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του σεμιναρίου εκπαίδευσης ADOS-2 και ADI-R, κατάλληλο για κλινική χρήση, στο επίπεδο Clinical Reliability (Κλινικής Αξιοπιστίας).

Κόστος Σεμιναρίου

• Το κόστος του σεμιναρίου είναι 1390 € για κάθε εκπαιδευόμενο.

• Το κόστος περιλαμβάνει όλο το εκπαιδευτικό υλικό

Χρήσιμες πληροφορίες

• Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι η Αγγλική.

• Το σεμινάριο θα λάβει χώρα διαδικτυακά

* Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν με την συμπλήρωση του αριθμού 15 συμμετοχών.

Πληροφορίες προ-εγγραφής

Για προεγγραφές και επίδειξη ενδιαφέροντος δεδομένου του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων καλείτε την κα Λ. Πρωτοπαπά – Γραμματέα σεμιναρίου από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο κινητό: 6932244614 και ώρες 17:00 έως 21:00

Απομένουν λίγες ελεύθερες θέσεις
*θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  

Εκπαιδεύτρια του σεμιναρίου είναι η Dr Carol Stott Chartered, Psychologist (CPsychol), Chartered Scientist (CSci), and a member of the British Psychological Society.
Η Dr. Carol Stott έχει εκπαιδευτεί στο administration and coding in the ADOS and ADI-R to Research Reliability στο University of Cambridge το 1999. Μετά την πιστοποίησή της χρησιμοποίησε και τα δύο εργαλεία σε έρευνες στο University of Cambridge Department of Psychiatry για αρκετά χρόνια.

Το 2004, εκπαιδεύτηκε στο University of Michigan Autism & Communication Disorders Center (UMACC) ως εκπαιδευτής ADOS and ADI-R. Έκτοτε παραδίδει τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια ADOS and ADI-R τόσο στην Αγγλία όσο και σε πολλές άλλες χώρες.

Εχετε ερωτήσεις; Σας απασχολεί κάποιο θέμα; Χρειάζεστε βοήθεια;

Ειμαστε εδώ για εσάς.
Έχουμε απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί.
Καλέστε τώρα