Μουτρά Χαρά

Υπεύθυνη Γραμματείας

Σπούδασε στη Σχολή Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας, στο τμήμα Τεχνολογίας Ιατρικών Εργαστηρίων, στο Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας, από όπου αποφοίτησε το 2003, με βαθμολογία λίαν καλώς. 

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα. Το 2004 εργάστηκε στη γραμματεία του Διαγνωστικού Κέντρου Polymedica, στο Π. Φάληρο, με κύριες αρμοδιότητες την εξυπηρέτηση, την οργάνωση και την αρχειοθέτηση των φακέλων των ασθενών. Από το 2006 έως και το 2010 απασχολήθηκε και στη θέση του τεχνολόγου στα ιατρικά εργαστήρια του Polymedica.

Το 2010 διορίστηκε στα κεντρικά γραφεία της AEGEAN MOTORWAY, ως βοηθός Ιατρού Εργασίας. Βασική αρμοδιότητα της ήταν η διοικητική υποστήριξη του τμήματος υγείας και ασφάλειας του αυτοκινητόδρομου, καθώς και η παροχή Α’ βοηθειών στους εργαζόμενους του σταθμού της Λάρισας.

Από το Σεπτέμβριο του 2010 έως και το Σεπτέμβριο του 2016 εργάστηκε στη γραμματειακή υποστήριξη της Διαγνωστικής και Θεραπευτικής Μονάδας για το παιδί «Σπύρος Δοξιάδης». Από το 2016 έως και σήμερα υπηρετεί στη Μονάδα Δοξιάδη ως Υπεύθυνη Γραμματείας , εκτελώντας ταυτόχρονα χρέη Διοικητικής Διευθύντριας. Βασική της αρμοδιότητα είναι από τη θέση αυτή να εξασφαλίσει την ομαλή καθημερινή λειτουργία της Μονάδας Δοξιάδη. Φροντίζει για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της Μονάδας και των συνεργατών της. Λειτουργεί επίσης ως σημείο επαφής μεταξύ της Μονάδας και των δημόσιων ή ιδιωτικών φορέων. 

Έως και σήμερα παρακολουθεί σεμινάρια – συνέδρια με αντικείμενο την Ιατρική, τη Μικροβιολογία και τη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και έχει πιστοποιημένη γνώση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

Εχετε ερωτήσεις; Σας απασχολεί κάποιο θέμα; Χρειάζεστε βοήθεια;

Ειμαστε εδώ για εσάς.
Έχουμε απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί.
Καλέστε τώρα