Νικολούλια Λιάνα

Ψυχολόγος

Η Λαμπρινή Νικολούλια είναι Ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc), του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στη Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου, τις Εξαρτήσεις και τις Νέες Τεχνολογίες. Έχει ολοκληρώσει τη μετεκπαίδευση (PgD) στην Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου, αναγνωρισμένη από το δημόσιο φορέα της Σκωτίας. Επιπλέον, είναι εκπαιδευόμενο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου (ΕΕΨΨΠΕ).

Πραγματοποίησε την κλινική της άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ). Παράλληλα με τις σπουδές της, διεύρυνε τις γνώσεις της μέσω ακαδημαϊκών προγραμμάτων και σεμιναρίων σε τομείς όπως, η Ανάπτυξη Βρεφών και Παιδιών από το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, το Παιδικό Ιχνογράφημα, τη διάγνωση και θεραπεία στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας “Κώστας Στεφανής” (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), ενώ έχει εκπαιδευτεί και στη χορήγηση του ψυχομετρικού εργαλείου WISC-V. Επιπροσθέτως, βασικός πυλώνας στην εκπαίδευσή της αποτέλεσε η πολύμηνη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου στο Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιού & Εφήβου του Σισμανογλείου – Αμαλία Φλέμινγκ Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Η ίδια έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος σε Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, όπως επίσης και σε Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές νευροαναπτυξιακές διαταραχές. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με τα ΚΕ.ΦΙΑΠ (Κέντρα Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης) και με κέντρο ημέρας παιδιών. 

Σήμερα, εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε διαγνωστικά και θεραπευτικά κέντρα, παρέχοντας υπηρεσίες αξιολόγησης, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε παιδιά και εφήβους. 

Εχετε ερωτήσεις; Σας απασχολεί κάποιο θέμα; Χρειάζεστε βοήθεια;

Ειμαστε εδώ για εσάς.
Έχουμε απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί.
Καλέστε τώρα