Καπερναράκου Όλγα

Ψυχολόγος

Η ΄Ολγα Καπερναράκου είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια-Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Υποστηρίζει θεραπευτικά μέσω συστημικής και ψυχοδυναμικής ψυχοθεραπείας παιδιά και εφήβους  που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές διαταραχές, διαταραχές στη συμπεριφορά, αγχώδεις διαταραχές με στόχο τη εύρεση αποτελεσματικών τρόπων διαχείρισης τους και ενδυνάμωσης της αυτοεικόνας. Εφαρμόζει πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού σε εφήβους και νέους με σκοπό να συμβάλλει στην αναγνώριση των προσωπικών χαρακτηριστικών και δεξιοτήτων τους και να συμβάλλει στη λήψη απόφασης για τις σπουδές και την σταδιοδρομία τους.

Είναι εισηγήτρια ψυχοεκπαιδευτικών σεμιναρίων σε γονείς, σεμιναρίων διαχείρισης άγχους και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Σπούδασε ψυχολογία στην Αθήνα (στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας, ΕΚΠΑ και στο University of La Verne) και Ψυχολογία Υγείας στην Αγγλία  (MSc Ηealth Psychology, Stattfordshire University) Μετεεκπαιδεύτηκε στην οικογενειακή θεραπεία και ειδικεύτηκε στη χρήση τεστ για τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Η Καπερναράκου Όλγα είναι ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια  συστημικής και ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης.Έχει σπουδάσει ψυχολογία στην Αθήνα (Πρόγραμμα Ψυχολογίας, ΕΚΠΑ και στο Univeristy of La Verne) και ψυχολογία της Υγείας στην Αγγλία  (MSc Ηealth Psychology ,Stattfordshire University), Έχει εκπαιδευτεί σε τετραετές πρόγραμμα συστημικής ψυχοθεραπείας και παρακολουθεί από το 2007 εποπτεία ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης.

​΄Εχει εργαστεί σε μη Κυβερνητικές οργανώσεις στηρίζοντας γονείς παιδιών με κινητική αναπηρία καθώς και εργαζομένους που δουλεύουν στο προσφυγικό. Εφαρμόζει πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού σε εφήβους και νέους με σκοπό να συμβάλλει στην αναγνώριση των προσωπικών χαρακτηριστικών και δεξιοτήτων τους και να στη λήψη απόφασης για τις σπουδές και την σταδιοδρομία τους. Τα τελευταία χρόνια παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές διαταραχές, διαταραχές στη συμπεριφορά, αγχώδεις διαταραχές καθώς και συμβουλευτική γονέων σε ιδιωτικούς φορείς και στο ιδιωτικό της γραφείο.

Εχετε ερωτήσεις; Σας απασχολεί κάποιο θέμα; Χρειάζεστε βοήθεια;

Ειμαστε εδώ για εσάς.
Έχουμε απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί.
Καλέστε τώρα