Συνέδρια - Σεμινάρια

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο μετατίθεται για τον Φεβρουάριο του 2019 με έναρξη  στις  10/02/2019, ήμερα ΚυριακήΗ παράταση δίνεται για να μπορέσουν να συμπεριληφθούν 'ατομα εκτός Αττικής και εκτός Ελλάδος. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο προσεχές διάστημα.

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή

Απευθύνεστε στην Υπεύθυνη Γραμματείας, κα Μουτρά Χαρούλα καθημερινά έως τις 15:30, στα τηλέφωνα της μονάδας ή στο

Σεμινάριο
στις προβολικές δοκιμασίες Rorschach CS, Thematic Apperception Test (T.A.T.) και Children Apperception Test (C.A.T.)
Έναρξη 10 Φεβρουαρίου 2019 στη Μονάδα «Σπύρος Δοξιάδης» (Γοργίου 6 , Μετς)

Διάρθρωση του σεμιναρίου
Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στις προβολικές δοκιμασίες Rorschach CS, Thematic Apperception Test (T.A.T.) και Children Apperception Test (C.A.T.) που αποτελούν βασικά διαγνωστικά εργαλεία στην ψυχολογική αξιολόγηση με ενήλικες, εφήβους και παιδιά.
Θα διδαχθούν, με βάση την ψυχοδυναμική θεωρητική προσέγγιση, τη χορήγηση και ερμηνεία των παραπάνω αδόμητων ψυχομετρικών εργαλείων καθώς και τη συγγραφή της ψυχολογικής έκθεσης και τη διαμόρφωση θεραπευτικών προτάσεων με βάση τα κλινικά δεδομένα που προκύπτουν από την αξιολόγηση.
Στο δεύτερο μέρος των συναντήσεων οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στην συνθετική χρήση προβολικών δοκιμασιών σε συνδυασμό μάλιστα και με άλλες δοκιμασίες όπως το WAIS/WISC και το MMPI και στη συνέχεια ο κάθε συμμετέχων θα κληθεί να παρουσιάσει ένα πρωτόκολλο που έχει χορηγήσει το οποίο θα συζητηθεί αναλυτικά με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα μπορούν να χορηγήσουν με αξιόπιστο τρόπο προβολικές δοκιμασίες, να κάνουν ερμηνευτικές υποθέσεις με βάση τα πρωτόκολλα και να γράψουν την ψυχολογική έκθεση για την αξιολόγηση της προσωπικότητας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 15  (3ωρες) διαλέξεις για το ΤΑΤ και το CAT, 20 (3ωρες) διαλέξεις για το Rorschach , καθώς και 6 κλινικές συναντήσεις, όπου οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν μια μπαταρία από τεστ ώστε να υπάρχει μια σύνθεση των κλινικών ευρημάτων.

Μπορούν να γίνουν δεκτοί και συνάδελφοι που δε βρίσκονται στην Αθήνα με παρακολούθηση του σεμιναρίου μέσω skype.

Μέρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:
Κυριακή 12:30-15:30 TAT, CAT
και Δευτέρα 14:00-17:00 Rorschach

Δάφνη Σταματογιάννη, Psy.D - Κλινική Ψυχολόγος
Έλενα Τερζίογλου, PhD-cand. – Κλινική Ψυχολόγος

Κόστος Σεμιναρίου: 900 € (δυνατότητα 6 δόσεων)

Πληροφορίες εγγραφής : Μουτρά Χαρούλα
Καθημερινά έως τις 15:30
Στα τηλέφωνα 210 9232347 & 210 9222666 και στο mail :

Παλαιότερα Συνέδρια - Σεμινάρια